Kitap Yorum || Sessizlik (Hush Hush # 3) - Becca Fitzpatrick

Çok ses getiren Fısıltı(Hush Hush) Serisi nin 3. kitabı Sessizlik bakalım adı gibi sessiz miymiş?Tabi önce temel bilgiler:

Kitabın Adı: Sessizlik
Alt Başlık: Hush, Hush Serisi 3
Yazar: Becca Fitzpatrick
Baskı Tarihi: Mart 2011
Sayfa Sayısı: 416
Kitabın Türü: RomanFantastikAşkEdebiyat
Orijinal Adı: Silence
Çeviri: Sevinç Tezcan Yanar
Dil: Türkçe
Yayınevi: Pegasus


Hakkında:
"Becca Fitzpatrick'in kaleme aldığı aşk büyüleyici."
-The Book Cellar-

"Becca Fitzpatrick harika karakterler yaratmada eşsiz bir yeteneğe sahip. Nora ve Patch'in arasındaki çekim, insanın kalbini yerinden oynatıyor!"
-Strph Su Reads-

"Unutulmaz karakterler, harika diyaloglar, etkileyici bir espri anlayışı ve karanlık olduğu kadar merak uyandıran bir olay örgüsü. hush, hush serisi, okuyucuyu kendinden geçiriyor."
-Reviewer X-

Benim Yorumum:




(Spoiler İçerir) Ben Becca ya şapka çıkarıyorum.İnanılmaz merakla bitirilen bir sondan sonra bir kitap böyle devam edilir.Scott ın ön planda oluşu, Nora nın silik hafızası ve şok edici olaylarla Patch i tekrar tanımamız harika olmuş.Hoş ben Patch in siyah Jeep Commander ini çok seviyordum ve kitapta yoktu ama olsun yine de yerine gelen araba da güzeldi.Marcie e tuhaf bir şekilde acıyor insan ama bence Marcie Marcie dir ve uzak durulmalıdır diyorum.Bunun dışında Hank ten neden nefret etmemiz gerektiğini tekrar anlayabiliyoruz.Bu kızın annesi saf bildiğimiz:DVee insanı şok edecek şekilde değişip, (Rixon dan ötürü) erkeklerden bayaaa nefret ediyor alışması zor bir durum:D Nora nın da ölümsüzlüğe geçişi kutlanacak olay bence.Jev diye ön plana çıkan Patch in büyük fedekarlıkları göz yaşartıyor (sırf Nora yaşasın diye kanatlarını koparttırdı:(:( ).Veee Patch in muazzam evini de sonunda görebiliyoruz ya artık bu kitapta hiç bir şeye bu kadar şaşırmam:D:D.Yine ucu açık bitiyor; ama gerçekten meraka değiyor. EE napalım yine tam puan!

Puanım: 






Bu yazıyı "birkitapolsam.blogspot.com" dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!!

Yorumlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *